links

sponsors

Kinderdorp & Luisterlezer

Zondag 9 september 2018 tussen 13u en 17u

Joepie! Het Kinderdorp is er weer!

Op zondag 9 september wordt het Vlierbeekveld in de Abdij omgetoverd tot een waar speelparadijs met allerlei kinderanimatie. Voor kinderen zowel jong als oud valt er vanalles te beleven!

Voor de prijs van 5 euro krijg je een heus festivalbandje en kan je aan alle activiteiten meedoen. Achteraf krijgt iedereen een mooie foto als herinnering.

Ouders kunnen de kinderen op alle activiteiten begeleiden. Maar de oudere kinderen zijn in goede handen bij de leiding van Chiro Vlierbeek. Terwijl de jongsten zich uitleven op één van de springkastelen, zich wagen op het hoogteparcours, zich laten schminken, hun creativeit en krachten uittesten, of zich amuseren met één van de vele andere spelletjes, kunnen de ouders genieten van een portie mosselen, een drankje op het terras of koopjes doen op de rommelmarkt.

Alle kinderen zijn welkom!

Tot dan!De Luisterlezer en de Mobiele Bib

Moe van al dat spelen? Laat je meeslepen door de verhalen van de luisterlezer en laat je verrassen door leuk en lekker leesvoer op de kussens van de pop-up bib.

Op zondag verwent de Luisterlezer oud en jong met pittige verhalen volgens de regels van de vertelkunst. Een gratis familiegebeuren waar de jongste kinderen (en ouders) gezellig kunnen aanschuiven voor nieuwe verhalen of oude sprookjes, legenden, fabels...

Laat je tien minuutjes door de Luisterlezer met korte heerlijke vertellingen verwennen. Recente verhalen, klassiekers of vergeten pareltjes worden geproefd, bekeken en beluisterd met een scheut poëzie, een vleugje romantiek, een slokje spanning en heel veel plezier. Wilde Wasvrouwen, vrolijke vrienden, dorstige kikkers of olifanten, ijverige inktvissen, blote padden,woeste wezens, schattige huismensjes, donkere bossen, moedige kinderen krijgen allemaal een kans in het verteltheater van Selle de Vos.

Gratis – Voor kinderen van 4 tot 10 jaar

Met steun van Stad Leuven